אודות יחידת הבטיחות

• ממוני בטיחות
  • מערך הבטיחות באוניברסיטה
  • צרו קשר

יחידת הבטיחות אחראית לקידום ולהעלאת המודעות לעבודה בטוחה בתחומי האוניברסיטה.

בראש היחידה עומד מנהל יחידת הבטיחות, מר הדר רחמים, הכפוף ישירות למנכ"ל האוניברסיטה. מנהל היחידה, מאגד תחתיו את נושאי הבטיחות באוניברסיטה בתחומים הבאים: בטיחות כללית, בטיחות כימית, בטיחות ביולוגית ובטיחות קרינה מיננת ולייזרים. בכל אחד מהתחומים הנ"ל, ישנו ממונה בטיחות אשר אחראי על התחום המקצועי שבו הוא התמחה.

פעילות היחידה נגזרת מחוקים ותקנות בתחומים הנ"ל ומנהלי האוניברסיטה. ביחידה נקבעים נהלים וכללי עבודה, עוסקים בהסברה ובהדרכה שוטפים, עומדים לשרות העובדים והסטודנטים ומספקים מענה לסוגיות מקצועיות בתחומי הבטיחות הנ"ל.

החזון שלנו

יחידת הבטיחות שואפת להבטיח ולשמור על בטיחות העובדים ובאי האוניברסיטה באשר הם סטודנטים, אורחים, מבקרים וכו'. היחידת שמה לה למטרה לפעול בכל האמצעים העומדים לרשותה כדי למנוע פגיעה או תאונה לאוכלוסיות המגוונות באוניברסיטה.

ביחידת הבטיחות אנו פועלים לפקח ולהבטיח קיום של ציוד בטיחות, מערכות תהליכים ותנאי עבודה ללא סיכונים.